PROJELER

GOLDİVA FAMİLYA

PROJE HAKKINDA

İzmir’in kalbinde, yeni yaşam ve cazibe merkezi Bornova’da, şehrin stresinden uzak bir yaşam sizi bekliyor.

Goldiva Familya, doğal mimarisi ile İzmir’in körfez ve şehir manzarasını sunuyor. Dairelerin ferahlığı, içerdiği sosyal aktivite alanları ile Bornova, Konak ve Buca ilçelerinin buluştuğu noktada.

Mini şehir konsepti ile bir çok yaşam alanını içinde barındıran Goldiva Familya, 3 bloktan oluşan yapısı ile sizlere ferah ve konforlu yaşam alanları sunuyor. 

Her ihtiyaca uygun daire seçeneklerinin sunulduğu proje, bünyesinde bulundurduğu fonksiyonel daireler ile alıcısına avantaj sağlamakta. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Lokasyon itibari ile gözde bölgede yer alan Goldiva Familya,

Eğitim kurumlarından Ege Üniversitesi'ne 8 dakika, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne 13 dakika, Yaşar Üniversitesi'ne 7 dakika, Bahçeşehir Koleji'ne 6 dakika mesafede, 

Sağlık kurumlarından Tepecik Araştırma Hastanesi'ne 2 dakika, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne 2 dakika, Eşrefpaşa Hastanesi'ne 2 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 7 dakika mesafede, Ulaşım hatlarından otogara 4 dakika, Halkapınar Aktarma Merkezi'ne 3 dakika, Havalimanına 23 dakika, İstanbul Otoyol Bağlantısı'na 5 dakika mesafede, 

İlçe merkezlerinden ise Alsancak’a 5 dakika, Konak’a 9 dakika, Kültürpark'a 7 dakika, Atatürk Stadyumu'na 2,5 dakika, Halkapınar Spor Salonu'na ise 3 dakikalık mesafede konumlanıyor. Goldiva Familya projesi sosyal donatıları ile de bölgede farklılık gözeten aktivite alanları oluşturuyor. 

İzmir’in Divası

Hayal ettiğiniz yaşantıyı yaratan projede her ayrıntıyı düşündük. Bornova, Buca ve Konak’ın birleşme noktasında, şehir stresinden uzakta yaşarken, aynı zamanda şehir yaşantısının sosyal alanlarını evinize taşıyan, aktif yaşama hazır olun.

Sosyal Yaşam Artık Evinizde

Goldiva Familya, sizleri İzmir’in merkezinde sosyal yaşama çağırıyor. Goldiva Familya Projesi’nin, toplam yüz ölçümünün %70’i sosyal yaşam alanları, peyzaj ve aktivite alanları oluşturuyor.

Her yeni güne masmavi körfezin enerjisi ile başlayacağınız konutlarda bahçe terasları sayesinde her zaman doğa ile iç içe olacaksınız. 

Projede yer alan açık yüzme havuzu ile yaz ayları artık daha eğlenceli geçecek. 

Fitness merkezi, yürüyüş yolları ve oyun sahalarının bulunduğu spor alanları ile her zaman sağlıklı kalacaksınız. 

Goldiva Familya'da yer alan hobi atölyeleri hem sizi hem de çocuklarını mutlu edecek.

Hayalinizdeki yaşama kavuşmanıza yardımcı olacak, Goldiva Familya Bornova’da yatırımcılarını bekliyor.

ÖN TALEP
01
ÖN SATIŞ
02
LANSMAN
03
SATIŞA DEVAM
04
ANAHTAR TESLİM
05

01. Ön Talep

GÖRSELLERLE
PROJE ÖZELLİKLERİ
RAKAMLARLA
PROJE ÖZELLİKLERİ

LOKASYON

Çankaya 3 Dakika
Alsancak 3 Dakika
Liman 2 Dakika
Halkapınar Metro Dakika
Stadyum Metro Dakika
Ege Üniversitesi Hastanesi 5 Dakika

E-Bülten

Diva’daki son gelişmelerden
haberdar olun.